Ville Kangas: Maailman mittakaava. Juttuja järkenne ylläpitoon.

OVH24,00 €
−38 %
15,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 2-4 päivä(ä)

Kuvaus

Mahdatko, hyvä lukija, tietää, mitä tarkoittavat nysvö, ak-vaario tai Bsika? Tämän kirjan luettuasi tiedät — ja varsinkin tiedät, millaista hyrinää niistä lukeminen aiheuttaa vatsanpohjassa.

Kaustislaisen ajattelijan Ville Kankaan jutut liikkuvat niin avaruuden suuressa kuin mikroskooppisen pienessä mittakaavassa. Hän pohdiskelee maailman ja arjen ihmeellisyyksiä työkaluinaan maalaisjärki, huumori ja lämmin sydän.

Kangas tarjoaa lukijalle viisi ehdotusta uusiksi kesäpuuhiksi, testaa sanontojen uskottavuutta, pohtii, paljonko yksi halsualainen isäntä voi vaikuttaa maailman tilaan ja kysyy, voisiko internetin sammuttaa pysyvästi, mielellään heti.

Maailman mittakaavassa moni ilmiö muuttuu eri näköiseksi.

Jaakko Wiljami (Ville) Kangas (s. 1977) on kaustislainen kulttuurialan sekatyöläinen - säveltäjä, kirjoittaja, tuottaja, multi-instrumentalisti ynnä valokuvaaja.

Ville on päättänyt, ettei koskaan päätä mikä hänestä tulee isona. Mielenkiintoisia asioita on liikaa!

”Tosissaan pitää olla, muttei vakavissaan – sanotaan. Minä en jaksa oikein aina olla kovin tosissanikaan. On niin paljon kaikenmoista, että jos olisi vielä koko ajan tosissaan, niin järkihän siinä lähtisi”, Ville Kangas toteaa.

”Kukaan ei tiedä mitään kokonaan. Asioilla on aina toinenkin puoli. Luulenpa, että myös kolmas ja neljäs. Mutta pohtiminen on kivaa!”

Kirjaan on koottu Kankaan paikallislehti Perhonjokilaaksoon vuosina 2015-2023 kirjoittamia kolumneja ja lyhyitä juttuja.

Kirjan kuvituksen on tehnyt kenties parhaiten musiikistaan tunnettu taiteilija Jarkko Martikainen.


villekangas.net

jarkkomartikainen.fi


Taitto: Kirsi Biskop


127 s., pehmeäkantinen

ISBN 978-952-7255-18-6

KUSTANNUSOSUUSKUNTA LÄNSIRANNIKKO 2023