Lastenmusiikkiorkesteri Henxelit: Leikkien ja Laulaen (+CD)

25,00 €
−60 %
10,00 €
Varastossa
Toimitusaika: 2-4 päivä(ä)

Kuvaus

Lastenmusiikkia Henxelit paukkuen!

Henxelit on kansanmusiikkiin kallellaan oleva lastenmusiikkiorkesteri, joka on perustamisestaan vuonna 2007 lähtien kiertänyt ahkerasti kouluissa, päiväkodeissa ja lastentapahtumissa. Kustannusosuuskunta Länsirannikko julkaisee nyt yhtyeen ensimmäisen laulukirjan Leikkien ja Laulaen, johon se on koonnut yksiin kansiin nuorimmille kuulijoille suunnatut leikkilaulunsa.

Laulut ja leikit ovat tosielämässä testattuja, opettavaisiksi suunniteltuja ja Henxelit-tyyliin tietysti myös arvoituksellisia ja hauskoja. Kirjaa voi käyttää kotona ja koulussa, muskarissa, leireillä tai päiväkodissa – vain missä löytyy lapsia, laulajia tai leikkijöitä.

Kaikki kirjan leikkilaulut löytyvät myös liitteenä olevalta CD-levyltä. Kirjassa on nuottien, laulunsanojen ja leikkiohjeiden lisäksi myös värikkäitä kuvia ja tietoiskuja levyllä soivista soittimista. Kirjan aukeamalla oleva soitin soi samalla aukeamalla olevassa laulussa. Näin saat myös kuulokuvan kyseisestä soittimesta.

Sävellyksistä vastaavat Tomi Nurmi ja Matti Hakamäki. Sanoitukset ovat Matti Hakamäen käsialaa. Levyllä esiintyy myös yhtyeen kolmas muusikko Juha Virtanen sekä joukko vierailevia muusikoita.

Kirjan on taittanut ja kuvittanut Tina Paronen.


Lastenmusiikkiorkesteri Henxelit: Leikkien ja Laulaen

kovakantinen, 36 sivua

ISBN 978-952-7255-10-0

Kustannusosuuskunta Länsirannikko 2021

Julkaisupäivä 9.3.2021


Lue lisää Henxeleistä: http://www.henxelit.net/